SZEPTEMBER 15.-ÉN ELKÖLTÖZÜNK!!!
ÚJ CÍMÜNK: 3529 MISKOLC, SOLTÉSZ N. K. U. 103!!!
Térképen...

DSC 6944 resizeCégünk 2008-ban alakult és foglalkozik autóalkatrészek forgalmazásával. Üzletünkben széles választékkal igyekszünk meglévő és leendő ügyfeleinket a lehető legjobb szinten kiszolgálni. Európai, Japán, és Koreai típusokhoz raktárról, Amerikai autókhoz egyedülálló szinten, amerikai importból szerezzük be az alkatrészeket. 2010-ben megnyitottuk motorkerékpár szervizünket és természetesen megkezdtük a motoralkatrészek forgalmazását is.

Autóalkatrész boltunkban széles választékkal és olcsó árakkal várjuk kedves vásárlóinkat! Legyen szó akár gyári, akár után gyártott alkatrészekről, biztosan jelentjük ki, hogy autósboltunkban talál a gépjárműve számára megfelelőt.

E mellDSC 6928 resizeett sok éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező munkatársaink segítenek Önnek a legoptimálisabb választás meghozatalában.

Amennyiben mégsem lenne készleten az Ön számára szükséges alkatrész, vagy felszerelés, úgy rövid határidővel és kedvező árakkal, többféle gyártmány és minőség között választva beszerezzük Önnek.

Miskolci üzletünkben nagy raktárkészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére, annak érdekében, hogy a lehető legtöbb kérést azonnal ki tudjuk elégíteni. 


AUTO-HAK vonóhorgok forgalmazása és szerelése, vizsgáztatással és teljes körű ügyintézéssel.